Rosa

Jag saknar mina tåskor..


Love.

Grönt är skööönt!

Cheeses!
Det är så grönt ute! Underbart!

Jag sitter på tåget från Enköping till fina underbara Skaga (ja, jag längtar lite hem), och när jag ser ut genom fönstret är det så grönt! Knopparna har redan brustit, gräset är så grönt och fint och solen lyser och det är varmt! Underbart! Jag har saknat våren hemma, även om jag vet att den kommer till kalla norrland, så har jag saknat att den kommer så snabbt på våren. Hemma väntar lammen i hagen. Tjohoo!

Nu i eftermiddag ska jag åka till Ösjönäs och rida. Kan inte vänta. Jag ska få rida Hamdir, en av de lite "besvärligare" hästarna. Det kan jag nog lära mig en del på. Spännande!

Jag fick en present av konduktörskan också. Jag tänkte att jag skulle köpa en stunds internet här på tåget, har aldrig gjort det förut och tänkte att någon gång ska vara den första. Då krånglar den lilla betalningsdosan för henne så jag fick det gratis, för hela resan!

Jepp, jag är glad och lycklig idag!


Love.

Söndag

Igår bastade jag med finfina brudar. Åh så skönt det var! Och när det nu inte finns någon snö att rulla sig i sprang vi istället halvnakna ute på fälten nedanför skolan. Rätt skönt ändå och så himla mycket sommarkänsla på det! Nästa gång ska vi näcka har vi bestämt oss för.

Idag blir det en lugn dag (blev det igår också, men det var inte planerat). Fast nu skojade jag nog lite, för lite livligare ska den bli i dag än i går i alla fall. Snart ska jag gå till spegelsalen och öva mina sånger inför audition som ska vara om två veckor. Ska öva på monologen till det också. Det är den värsta delen på intagningsprovet!
Senare ska jag försöka börja på mitt solo som jag ska göra i slutet av terminen. Alla vi i dans ska göra varsitt. Dumma solon! Jag blir ju aldrig nöjd, jag tycker aldrig att jag är bra på att koreografera. Inte själv i alla fall..

Idag sov jag till tjugo i ett. Jag var nog lite trött, men jag gick och lade mig rätt sent igår också. Jag kollade på den första Harry Potter-filmen. Haha vad små de är och den filmen, till skillnad från de senare filmerna, är ju rätt komisk!

Vad konstigt det blir att Hanna inte kommenterar inlägget på länge nu. Ha det underbart i Taizé! Pyss på dej!



Love.

Framsteg!

Jag har minsann gjort framsteg på stretchsidan! Förutom splitten så den är inget rolig att visa..







Det ni!

Love.

Fräknar!!

Fräknar!


Love.

Vårvardag

Våren kommer flygande och vi har börjat få krokusar i gräsmattan, utematplatsen har öppnat, vinterskorna är för längesedan bortglömda och solglasögon syns på allas nästippar. Tänk, det skulle bli vår i norrland också.

Jag övar monologer, sånger och danser hela dagarna. Njea, okej inte hela dagarna, men väldigt mycket. Monologen är nog det som känns värst inför första auditionen som ska vara om två veckor. Teater är inte min starka sida. Mest säker är jag nog på sången, det är ju det jag har hållit på med mest i mitt liv, men dansen känns inte heller så illa. Men jag ska öva på mamma och pappa på påsklovet.

Vi är ett gäng som brukar kolla på tv-serier på kvällarna. Jättemysigt och jag gillar verkligen brudarna. Just nu kollar vi på Glee, helt underbart!

Om en vecka är jag hos Edward. Tjohoo!


Love.

Vandrar i ett vårregn

Nu har jag lämnat Herr Snyggo vid tåget. Tråkigt, men vi ses igen om en och en halv vecka när jag ska fara ned mot Skaga på påsklov. Så det ska bli kul att ses igen. Det var längesedan vi sågs med så kort mellanrum mellan gångerna.
På vägen från stationen passade jag på att plocka lite björkris till mitt rum så jag kan möta våren ordentligt. Samtidigt började det att regna lite lätt, så där underbart och friskt som det bara blir på våren. Helt enkelt helt underbart!

Mitt vårfönster med bonsaifikus och björkris.

Love.

"Hello Mr. Williams, you look like my dad, Billy Joel."

Robin Williams är så spännande lik min far. Både till utseende och till sättet (i alla fall det sättet han alltid får spela i filmer). Det tycker jag är skoj.

Jumanji
En film som min familj nog skulle gilla. Jag tyckte den var mysig i alla fall, men jag tycker att i princip alla filmer med Robin Williams är bra. Hur som helst, köp den här mamma och pappa. Ni kommer gilla den!
Även en väldigt liten och söt Kirsten Dunst är med här också. Handlingen i kort är: Två barn hittar ett underligt spel som är nedgrävt i marken. Ensamma hemma börjar de spela det. Handlingen är enkel, varsin spelpjäs och två tärningar. När man har slagit berättar spelet för en vad som händer. Till synes väldigt enkelt. Emellertid..


Love.

Herrbesök på rummet

Igår kom Edwardo. Äntligen!



Love.

RSS 2.0