Tre apor. Inte vinet.

I förra inlägget skrev jag om min dröm. Någon dag senare fick jag reda på att jag ändå inte hade drömt! Oscar, en kille i min korridor, berättade för mig att det jag hade hört var snö som rasat ned från taket och dundrat ner på brandbalkongen jag har utanför fönstret. Hah!

Caisa, Hedda och jag jobbar på som galningar för att få våra danser klara. Eftersom vi alla tre verkar vara perfektionister när det gäller dans så tar det sin tid att göra våra perfekta danser. Dessutom har vi några solon att jobba på. Pjuh.. Svettigt blir det.
Nu är vi i alla fall klara med det mesta, så nu är det bara att jobba på att lära ut danserna också, vilket inte heller är det lättaste. Rörigt för de andra med tre olika personer som försöker lära ut samtidigt, detaljer som vi inte har tänkt på som vi måste komma på snabbt som attan när vi står där och lär ut, oftast trötta, oftast hungriga.. ja ni hör.
Men vi har kul! Och vi blir nöjda med våra danser! Och de andra i gruppen verkar också tycka att danserna blir bra!

Tre apor.

Sen är det nu dags att på allvar tänka på framtiden, så som i höstens eventuella skolor. Jag tänker mest på skolor i Stockholm (nära till Edward och lätt att resa hem), men även en skola i Oslo och en i Köpenhamn. Inte nog med att man ska våga söka dem, man ska ju våga resa dit på intagningsprov. Hu.. Vad seriös min framtid blev helt plötsligt.

Tankar som: Är det dans jag vill hålla på med? och Är det värt att lägga så mycket studiepengar på den här utbildningen? ploppar upp i mitt lilla huvud också. Mycket att tänka på. Man önskar att allt kunde vara enkelt för en gångs skull.


Love.

Nattens dramatiska händelse.

I natt, klockan var ungefär halv fem, vaknade jag med ett skräckslaget ryck av ljudet från något riktigt stort som rasar hos killen som bor över mig. Blev genast orolig för Marcus, som han heter, och skickade ett sms till honom där det stod:
- Herregud gick det bra med dig??
Får svaret:
- Vad snackar du om?
Skickar:
- Hörde du inget?
Svaret:
- Nej, vad har hänt?

Visar sig alltså att jag har drömt. Så typiskt. Resten av natten sov jag från och till och drömde väldigt mycket, bland annat var Viktoria, Mimmi, Ida och Buster som går här på skolan med i drömmen.

Stackars Marcus, som jag då hade väckt med mitt sms, kunde inte somna om och kollade på film resten av natten. Förlåt!


Love.

I'm a swede and i'm proud of it!

Wohoo! Tur man inte har dåligt hjärta! Vilken match, vilken match... Älskar att titta på handbollen och jag älskar att Sverige är så grymma!
Sökte på google efter ett färskt traditionellt lagfoto på hela herrlandslaget i handboll, fann inga. Men å andra sidan hittade jag ju detta:

Carlén, Petersen och Karlsson.. Mm..

Ja, i övrigt har helgen varit en ganska händelserik helg. Jag for in till Sundsvall igår och hälsade på det här sköna paret:


Sammanfattning av helgen:






Ja. Det var ungefär så här. Härlig!

Love.

Ops..

Här om dagen när jag var ute och gick, fick jag se ett gäng ungdomar cykla på den glashala vägen (där man egentligen ska ha spark istället för vilket annat fordon som helst). De tankar som for i mitt huvud med en gång var: Nej men kära nån, ska de verkligen cykla där utan hjälm eller reflex?

Tantvarning på mig..?


Love.

Clumsy me

Idag fick jag min första skada för det här året. En stukad fot. Jag vet, jättemesigt. Lite tröstande är det i alla fall att jag försökte göra en avancerad (för mig) hoppsnurr då jag landade snett på foten. Lucky me.

Ser ni den fina svullnaden?


Hedda, Caisa och jag har gjort dans hela dagen. I ungefär sex timmar har vi knopat ihop ett intro, en vers och en refräng på en låt vi ska ha på vårshowen. Cheeses vad vi var slut efter det! Inte minst i våra huvuden efter allt tänk. Men vi sjukt nöjda med resultatet! Nu har vi bara en vers och ett stick kvar.


Love.

Dagens äventyr

Är inte så actionfyllda som de kanske låter. Vi har haft marknadsföring hela långa dagen, det var bra på sitt sätt, för nu vet jag vad jag inte ska bli när jag blir stor: marknadsförare.

Så här såg det ut när vi hade marknadsföring i datasalen:


MacMacMacMacMacMacMac...!


Och här har vi stackars Hedda som kämpade på med sin lilla plutt och drömde om en lika fin dator som min.


Mamma, du ville ju se mina fina nya skor. Enjoy!



Love.

Lovet i sin helhet.

Jag har inte velat skriva på lovet, dels har jag inte hunnit och dels har jag inte haft lust.

Mitt lov har varit underbart! Jag älskar att vara hemma och jag kommer aldrig kunna flytta hemifrån helt och hållet, oavsett vad mamma och pappa säger. Jag har gjort allt som hör julen till, förutom att slå in juleklappar och hitta på juleklappsrim: Ätit julbord, ätit julegröt, fått de traditionella ullsockarna som farmor stickar, nästan ätit lutfisk hos moster och allt annat som hör juletider till.

I övrigt har jag träffat på ett svenskt-amerikanskt kärlekspar, varit på sommarfest, varit på bygdegårdsfest, köpt ett par ordentliga vinterstövlar (som även passar till min kappa), jobbat, haft en underbar tid i Enköping och bara varit hemma med min familj och min fina Blue.

Det som förgyllde mitt lov allra mest var ridningen. Islandshästar och jag är lika med sant. Jag har fått sommarjobb på Ösjönäs, vilket betyder att jag ska vara turridningsledare hela sommaren, vilket betyder att jag ska rida islandshäst hela sommaren! Jippie!
Nu var jag där och red för att de ska vänja sig vid mig och jag ska vänja mig vid dem och vi alla ska lära känna varandra. Hon som är min arbetsledare känns också toppen så jag har på känn att min sommar kommer bli great!

Loving couple.



Blue och vinterpromenad.



Pepparkaks-iMacen jag bakade.




Love.

RSS 2.0