Vecka 27 del 2

Känner ni igen henne..? Haha, kul!




Love.

Vecka 27

Nu har våren kommit till min lägenhet!


För övrigt mår jag bra. I skolan repar vi inför vår föreställning, turnéen börjar om tre veckor så då ska allting sitta perfekt.
I helgen hade vi ett perfekt 160-årskalas för farmor och farfar.
Jag och en klasskompis går på akrobatik på onsdagkvällarna, en kvällskurs som finns på skolan. Hur kul som helst! Jag blir så stolt över henne, därför att hon vågar så mycket, och jag tycker att akrobatik är så roligt!
Tiden går väldigt fort. Det är bara nio veckor kvar i skolan. Snart ska jag börja sommarjobba (jippie!). Snart måste jag komma på vad jag vill göra med hösten.
Men jag vill leva i nuet så mycket det går. Jag har märkt att man får ut mest av livet då.


Love.

Vecka 25

Söndag igen. Det känns som att söndagarna kommer oftare än andra dagar.

Den här härliga helgen har jag hälsat på en massa Sillanpääare. Jag blev inbjuden hos Erik i hans fina hem. På lördagen fick jag åka på spännande äventyr och hitta själv i det dalländska landskapet, ut till Hummelbo. Där fick jag spendera en skön dag som innehöll en lång och halkig promenad, mysfilm och jättegod mat.
Idag har vi varit i backen utanför Borlänge. Inte en jättestor backe som jag har förstått, men en stor backe för mig. Hur som helst så fick jag lära mig en hel del av Erik, som hade så stort tålamod med mig förresten, så nu känner jag mig mycket säkrare på brädan. Härligt att Cissi och Harri också var med också, så himla roligt! Cissi hade också så fint tålamod med mig.

Jag har verkligen haft en underbar helg. Tack för den alla Sillisar och Hummelbobor!


Love.

Vecka 24 del 2

Mot en gnutta söndagsdepp hjälper det med lite prat med en bästa vän, lite U2 och en promenad i den härliga och friska vårkvällen.


Love.

Vecka 24

Kan man ha mer otur?

Jessica, min chef och tillika goda vän, ska ta en väldigt duktig hästman till Ösjönäs. Jag har velat gå en kurs för honom ända sedan jag träffade Jessica. Jag tror jag har så mycket att lära från honom. Han ska komma till Ösjönäs en helg i april, fredag till lördag. När jag hörde det kände jag att jag kunde ta mig ledigt den fredagen, chansen kommer ju verkligen inte ofta. Inga problem att låna en häst av Jessica heller, jag skulle se till att jag fick råd och allt skulle ordna sig.

Så vad är det då för otur?

Av alla veckor i april så kommer han den veckan vi är på turné med klassen. Enda fredag till lördag jag inte kan komma hem! Aj!


Love.

Vecka 23 (sportlov)

Sista kvällen på sportlovet. Nu är jag väldigt ensam och övergiven i Stockholm, när jag så nyss varit hemma och haft ett underbart och perfekt lov.
Hela veckan när jag varit hemma har ridit i princip varje dag. Underbara små hästar! Härligt Jessica som sällskap varje dag. Lyx! Jag har lärt känna en ny vän och fått säga ett ordentligt hej då till en kär vän.
Självklart har jag träffat härligt folk inne i Töreboda också! Galen kväll med knepig film.
Som avslutning har familjen samlats för att försöka umgås med varandra.
Bra recept på ett bra lov helt enkelt! Jag är helt klart nöjd!

Är det lätt att lämna det här?



Love.

Vecka 23 (sportlov)

Utomhus är mitt favoritställe i världen! Spelar ingen som helst roll på väder, bara jag får komma ut. Jag gillar att vara i stan, gillar att klä upp mig, älskar fest och gillar att vara en citybrud. Men innanför den stadsaktiga kostymen bultar mitt hjärta för skogen, frisk luft, vatten, aktivitet och rörelse.
Det är dagens sanning.





Love.

RSS 2.0