Dag nummer fem.

Pjuh. Äntligen fredag. Kanske hemskt att erkänna, men det är faktiskt skönt med helgen. Slitsam vecka med hårda pass och rivstart för muskler och hjärna. Jag känner också nu, speciellt i jazzklasserna, att jag förstår varför jag skulle ha gått förberedande egentligen. Jag hinner inte riktigt med och känner bara mer och mer hur lite grund jag fick att stå på av Ålsta egentligen. Men jag ger inte upp! Det krävs bara lite mer av mig, speciellt nu i början tänker jag.

Klassen känns bättre nu, men det är fortfarande inte bekvämt. Vi hade väldigt bra övningar igår på den moderna klassen, men det känns ändå inte tillräckligt. Men jag har ju sett sådant här förr och vet i princip hur det slutar. Is i magen!

Nu är jag hemma! Det är så himla skönt att få prata med mamma och pappa, bara vara med dem. Imorgon blir det ridning hela dagen och antagligen på söndag också. Sedan är det marsch upp till hårdträningen igen.

Nu ska jag sova så sött i min egna säng.. Mmmmm!


Love.

Dag nummer två.

Wow. Haha! Ålsta kan ta sig på något lämpligt ställe..! Herregud, två dagar på DC är lika mycket som ett år på Ålsta.. Går inte ens att jämföra. Ta bara baletten till exempel, jag tyckte Anna-Karin var hård på Ålsta. Haha! Maggan som vi har nu är helt kalas. Exempel: Hon gick genom uppvärmningen en gång och sa att vi skulle kunna den sen. Pang bom med en gång ska vi kunna den imorgon. Jag har försökt att komma ihåg lite, men det är så himla svårt.

Ja, som ni förstår är det hårt och svettigt. Idag på sista passet (streetdans) hade vi fys första delen och då droppade det om mig. Fräscht! Nu har jag träningsvärk och lite huvudvärk av utmattning och ska strax somna gött och mysigt i Edwards stora säng. Åh jag längtar tills jag får flytta in i lägenheten i Stockholm.

Nu ska jag sova!


Love.

Dag nummer ett.

Nu så har vi dragit i gång. Ni ska se mitt schema! Jag kommer bli så [kraftuttryck] vältränad!

Just nu bor jag fortfarande hos Edward, eftersom jag får min lägenhet första september. Jag ska höra med Klas och Jessica om jag kan få den tidigare. Men det funkar ändå bra det här. Vi börjar inte förrän 9.15 på dagarna så det blir inte så vråltidigt för mig att stiga upp om morgonen.

Idag började vi med lite info, för att sedan köra igång hårt. Två sköna och svettiga hiphop-pass och ett fin jazz-pass. Det här blir så bra! Det är så himla stor skillnad på skolor! Nu har vi ju nya lärare för varje lektion och pigga och fräscha är de. Så härligt!

Min klass är lite sisådär än, men det är ju bara första dagen än ju! Halva klassen gick förberedande förra året och är rätt tajta sedan dess och halva klassen gick på folkhögskolan Lunnevad förra året och är rätt tajta sedan dess, plus jag och två till. Så det är ganska uppdelat än så länge. Men jag bekymrar mig inte ett dugg för det. Dels så är jag så himla trygg i mig själv nu, med Edward så nära, hemma relativt nära och en massa övriga polare i och runt Stockholm så jag har det ju hur bra som helst!

Det finns dock en gigantiskt nackdel. Jag får ju aldrig plats med Bisse i lägenheten! Skämt åsido, men jag kommer få hästabstinens! Men nu har jag det så bra att världens bästa Jessica vill så gärna ha hem mig för att jobba, så jag skenar med nöja till ljuva södra skogar.


Love.

Hjärta

Kärlek.


Love.

Snart.

Snart ska jag börja blogga igen, framför allt för Hannas skull. Jag tycker det är så kul att hon vill se vad som händer så då måste jag ju såklart.

För övrigt har jag en underbar sommar. Jag rider mycket, jobbar hårt och ibland är det bara trögt, men jag har trots allt ett underbart jobb, underbara jobbkompisar (både människorna och hästarna) och folket som kommer och rider med mig är för det mesta väldigt trevliga människor. Så det är faktiskt nästan bara fördelar, och jag skulle inte vilja byta.

Jag bygger om mitt rum. Målat väggarna och tagit ut ton av grejer som bara är i vägen. Jag är väl inte riktigt klar än, men det är bra mycket finare nu än vad det var för en månad sedan. Babyblå väggar, hihi.

Världens bästa syster har gift sig i sommar också. Ett vad man kan kalla ett perfekt bröllop. Så himla underbart och jag träffade och lärde känna så himla fina människor. Nu längtar jag tills jag far till Oslo och har en syskonhelg med diverse Hummelboar(?) och Sillanpääar.

Två härliga holländare har hyrt ett sommarställe som ligger granne med oss. Hanna och till viss del jag har lärt känna dem i Taizé och nu är de här i några veckor. Egentligen skulle de bara vara här i två veckor, men första dagen de var i Sverige pajade de sin bil, så den har varit på verkstad och är det fortfarande. På tisdag ska de ta en ridtur med mig på Ösjönäs, det ska bli kul!

Nu är det tomt här hemma. Hanna och Jesper har farit tillbaka till Oslo, Simon har åkt till Uppsala, dock kommer han hem på tisdag, och pappa har börjat jobba. Tur att mamma fortfarande har semester, men hon börjar jobba på måndag och då blir det väldigt tomt.
I och för sig, jag jobbar ju dagarna i ändå och vi har nästan alltid holländarna här så det är inte så farligt.

Den 22 augusti börjar jag Danscenters första år. Det ska bli väldigt spännande! Lite pirrigt, men det kommer nog bli fint! Jag har en underbar liten pluttlägenhet på Söder, vänner i och utanför stan och lite jobb, så det kan faktiskt inte bli bättre.

Sommarlunch med bror och far. Möhippa med laget Joelsson. Sommarglada fikare varav en är holländare. Sommarbad och kanoting. Världens bästa Biskup från Salomo.

Det var lite uppdatering från sommaren, nu skriver jag nog inte förrän skolan börjar.


Puss och Love på er!

RSS 2.0