Vecka 22

Jag har lov! Tjockokoo!

Nu i veckan ska jag rida, sova, promenera, njuta av solen, mysa med mamma och pappa, träffa vänner och allmänt ha det bra.

Idag är det underbart väder, i fall någon inte märkt. Jag sitter i soffan hos Edward, vi ska snart ut och fara till Örsundsbro (denna fantastiska världsmetropol) där vi ska fira några av hans släktingar.

Har väl inget mer av vikt att skriva, men jag slänger in en bild på hur jag känner mig idag och en annan bild från nyår på mig och Edward (jag har äntligen fått nyårsbilderna från honom).
Ciao!



Love.

Vecka 21

Nu äntligen farfar, nu skriver jag!

Det har hänt så himla mycket sedan sist. Den veckan jag skrev senast hade vi temavecka i skolan. Då hade vi alltså inte vanliga lektioner, utan vi vår prova på nya grejer. Då fick vi prova på vals, partnering (dansakrobatik i par, typ), stepp, lindyhop och det mest spännande: Stagefighting (teaterslagsmål, stuntslagsmål).
Läraren vi hade i stagefighting är stuntman, och självklart tog jag tillfället i akt och frågade hur jag skulle gå till väga för att nå mina drömmar. Han berättade om en skola i Danmark som har kurser i alla möjliga nödvändiga stunttekniker man behöver kunna, tex stagefighting, pyroteknik, fall m.m. Hurra!

Helgen därefter kom världens bästa syster till Uppsala, så hon, världens bästa bror och jag beslöt oss för att träffas och käka kinamat och gå på bio. Puss in boots såg vi, helt underbar film! Jag gillar egentligen inte filmer som handlar om en figur som egentligen kommer från en helt annan film, det känns som de försöker mjölka filmen så då. Men här har de verkligen lyckats! Se den!

Helgen efter det var det tjejkväll ute i Flemmingsberg. Helmysigt! Kul att få träffa lite nytt folk också! Elin, som vi var hos, har så himla fint hem! Ett hem att inspireras av!

Annars har veckorna rullat på. När man är inne i dem känns det som att det går ganska långsamt, men så vips så är det helg igen! Nästa vecka ska vi i min klass vara klara med elevkoreografierna inför vår föreställning, veckan därefter har vi sportlov och efter det är det inte långt kvar till föreställning och sedan slutar vi snart. Hej och hå.

Min fantastiska barndomsvän Fredrik var här och hälsade på en kväll, en annan kväll träffade jag finaste Mimmi, igår var jag i Enköping och såg på en liten konsert där min musikgenialiske kompis Rasmus spelade. Förra veckan var jag och min klass bjudna av en av lärarna för en liten födelsedagsdrink på en krog här på Söder. Jag har börjat med akrobatik på onsdagarna, härom dagen gick jag till naprapathögskolan för att få massage för min hårda rygg och jag försöker fara till Edward lite titt som tätt.
Tjaa.. livet går på. Och det är nog alla de här härliga kvällgrejerna som kryddar min tillvaro och gör att tiden flyger i väg. Härligt!


Fjedjik och Mimmi. Mysingar!

And beautiful me!


Love.

RSS 2.0