Fönstershopping

Nu har jag och mina vänner i klassen beställt en del nödvändigt på dancegymshop.com, sånt som hot pants, benvärmare, sidenband och annat smått och gott.

Men på önskelistan står en del (ej så nödväniga) fina danskläder man gärna skulle vilja ha i garderoben. Fönstershopping på internet kan man säga. Sådant som jag skulle vilja ha är bland annat:



Underbara plagg! Ser så himla sköna ut!

Jag har blivit klar med ett av solona nu, äntligen!


Love.

Semester

Jag funderar på att skiva ett vykort. Detta tänkte jag då sända till min lilla hjärna. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska skriva för adress. Någonstans i världen är den, förutom här. Tyvärr. För jag är verkligen i stort behov av den!


Love.

En ensam kväll

Jag sitter i Edwards soffa, ensam. Han jobbar. Men jag sitter och kikar på Let's dance som går på tv:n och inspireras till ett solo jag ska göra till showen. Jättebra!
För övrigt med danserna är vi klara med dem, förutom våra solon nu då. Men som tur är är det inte så långa solon vi måste koreografera.

Det är så himla skönt att få komma ifrån skolan lite. Mina vänner och dansen i all ära, men luftombyte är skönt. Dessutom ligger framför allt Uppsala mig varmt om hjärtat.
Imorgon ska vi iväg på äventyrsbad, jag och Edward. Rutchkanor och bubbelpool. Det ska bli skojigt!

Jag har blivit med tåskor nu! När jag kommer tillbaka till skolan och sytt fast sidenbanden ska jag ta en bild så får ni se.


Love.

RSS 2.0