Vecka fjorton

Dagens outfit:

Antenner! Tillsammans med naturlig make up blir det den ultimata söndagsutstyrseln.


För övrigt är det en lugn dag på min gata i stan. Städ och tvätt-söndag. Jösses, det får mig verkligen att låta som en stadslolla. Men, oroa er inte. It won't happen.
Jag läser just nu en bok som en snubbe som heter Reynir Aðalsteinsson har skrivit som handlar om hantering med islandshästar. Mycket bra verklighetsflykt från staden och enastående förberedlse för min fortsatta hästhanteringskarriär.


Love.

Vecka tretton del 3

Vissa dagar längtar jag mer hem än andra dagar. Idag är en sådan dag.

För några veckor sedan hade jag en dag då jag fick gå hem tidigare för min kropp sagt stopp. Jag har haft känningar i kroppen att det är på gång igen, så jag stannade hemma idag för att sova, stretcha ut ordentligt och äta bra.
Jag har ganska svårt att ta sådana här beslut alldeles själv, för jag känner mig lat när jag inte går till skolan även om jag inte är sjuk. Men jag vill inte att det som hände för några veckor sedan ska hända igen, så nu gäller det att jag är uppmärksam på min kropp. Jag ringde pappa i morse för att få hjälp med beslutet och det är så skönt att få medhåll.

Edward bor hos mig nu i veckan också. Han går någon slags kurs här i Stockholm just den här veckan. Just nu är han borta, men det är skönt att ha honom här nära mig ändå.

Men som sagt, vissa dagar längtar jag extra mycket hem. Men nu är det bara fyra veckor kvar till jullovet. Jippie!


Love.

Vecka tretton del 2

Nu har jag kommit på en sak jag tycker är bra med mitt kokhål (kokvrå, minikök, matlagningshörna.. what ever..). Jo, det är nämligen så att när jag står och lagar min mat på de två kokplattorna kan jag luta mig mot fläkten, för den är i samma höjd som min panna. Perfekt!


Love.

Vecka tretton

Idag blev jag nästan påkörd av en civil polisbil.
Jag brukar ju inte tycka att saker och ting här i världen är speciellt läskiga, men det här var rätt upplivande.
Bilen hade inget synligt blåljus och inga sirener på. Själv traskade jag på i mina egna tankar över övergångsstället där jag fått tillåtelse av den gröna gubben. Jag tänkte också att bilen som kom hade ju rött så han kommer ju stanna. Men när han var typ tio meter från mig och hade mig precis framför satte han på sirenerna och jag fick en himla fart för att inte bli påkörd för han hade rätt hög fart.

Annars mår jag bra.


Love.

Vecka tolv

Stort uppehåll sedan förra inlägget. Nej, jag har inte dött sedan förra inlägget och jag var faktiskt tillbaka redan dagen efter. Det går minsann ingen nöd på mig inte. Jag säger som Mowgli: "Jag är nog tuffare än vad somliga tror!"

Hur som helst.
Veckan efter förra inlägget var en rätt lugn vecka. Vi hade visserligen ganska hård träning som vanligt, men tvåorna hade uppdansning den veckan så två förmiddagar fick vi se vad de har haft för sig på lektionerna.

Förra veckan hade jag lov! Åh vad efterlängtat det var. Jag hade så mycket för mig så i och för sig var det ju inte mycket till lov, men jag kom bort från Stockholm, från skolan och fick komma in i min älskade skog. Dessutom fick jag ju hem två gentlemän från Ösjönäs som också ska komma på jullovet. Pappa och jag påbörjade vårt bygge i ladugården där det till jul förhoppningsvis ska stå två boxar.
Världens bästa Frida (vän från Ålsta) var hemma hos mig några dagar också. Det var så himla skönt att äntligen få prata och mysa med henne igen på riktigt, inte bara på skype. Vi hade mycket att ta igen. Thanks mate!
Innan gentlemännen, det är alltså två hästar jag menar då, kom så restaurerade jag hela hagen plus att min far och jag byggde en ny grind, den blev för övrigt jättesnygg!
Det var praktiskt taget det som hände på en vecka. Ja förresten, jag hann ju jobba en halv dag också. En ridtur på Ösjönäs med ett gäng härliga invandrarkillar.

Jag måste ju självklart skriva om mina resor till Stockholm den senaste tiden. För den som tror på ödet kan nog tro att ödet gör sitt bästa för att jag inte ska vara i här. De flesta resor har strulat på något sätt. Men det värsta var nog helgen innan lovet då jag for till Hanna och Jesper i Oslo och skulle flyga hem. Tror man inte då att jag missar flyget..? Haha jo det var precis vad jag gjorde.
Nu i helgen så blev det likadant. Jag blev skjutsad av mamma upp till Hallsberg och då missade jag tåget med några sekunder! Då hoppade jag på tåget som gick en halvtimme senare. Döm om min förvåning när jag kom till Centralstationenen en halvtimme tidigare än det första tåget som jag skulle åkt med.

Lite bilder från vecka som gått:

Frida på besök med en glad Gaspur.



Det var ju inget problem att släppa ihop får och hästar.



Hmm.. är det till Hornstull de har flyttat Berlinmuren?



Love.

RSS 2.0